• Ranč Rojko, Franci Rojc s.p.
  • 041 691 437
  • info@rancrojko.si

Najem prostora

Ranč se nahaja sredi dolenjske narave, kakor tudi namiguje naše geslo. Nahaja se v bližnji okolici Žužemberka – Lašče. Ranč je ravno prav odaljen od glavne ceste, da pot ne dela preglavic in da se lahko glasno poveselimo v noč, ne da bi motili bližnih stanovalcev, no razen prebivalcev gozdu.

Zunaj

Ranč se nahaja na odlični lokaciji in ima urejeno celotno infrastrukturo, saj nudi elektiko, tekočo vodo in toilete. Ima kar nekaj več kot 1000m2 uporabne površine in ogromno parkirišče.

Podest

Samo jedro ranča je obnovljen podest. Velik je dovolj, da se lahko noter prijetno počuti 25 ljudi, v sredini prostora je velik odprti kamin v katerem se lahko peče, v hladnejših dneh pa služi kot odličen in naraven vir toplote. V podestu je tudi manjša kuhinja v kateri se lahko tudi pripravi kakšno jed in ne le skuha kava. Zaenkrat ja v podstrešju še skromna oprema ampak v prihodnje bo moč tudi udobno spanje.

Ranč je predvsem namenjen za:

Prostor si je moč izposoditi tudi brez obveznosti, da bi bili vezani na gostinsko ponudbo.

Priprava hrane

Za njo lahko poskrbimo mi, ali pa si jo lahko s pomočjo naše opreme pripravite vi (Na ranču je v podestu ogromen odprti kamin in kuhinja, vzunaj pa 2 žara). Smo zelo prilagodljivi in ne postavljamo nobenih posebnih zahtev. Če pa za hrano poskrbimo mi vas ne bomo razočarali s našim pečenim odojkom in jagenčkom ali našo domačo kuhinjo.

Cenik

Cene niso navedene, ker so storitev ponavadi zelo spacifične, kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli skupni jezik!


Ranč Rojko, prostor sredi Dolenjske narave, najem prostora in cetering

041 691 437
info@rancrojko.si